INBJUDAN SKARA SOMMARLANDCUP 27 Juli 2019

Finalen i Sommarland Cup äger rum på Skara Sommarland lördagen den 27 Juli och ni som var med förra året vet att det är en häftigt ställe att köra på. I år körs tävlingen mitt under brinnande högsäsong och vi kan förvänta oss publik i storformat, förväntat antal besökare ca 12000 pers (!!!) till skillnad mot ca 4000 förra året.

Visst, det är några veckor kvar men snälla, vänta inte med att anmäla Er! Bifogat finner Ni inbjudan om det nu gått någon förbi och läs den noga för det är lite speciellt med boendebiten. Vill man bo inne på Sommarlands camping så har vi p.g.a. högsäsong fått ett begränsat antal platser för husbilar/husvagnar eller tält så det gäller att hänga på låset!!! Övriga boendealternativ samt hur anmälan går till finns i INBJUDAN Sommarland 2019.pdf

Välkomna med Er anmälan hälsar JetSport Club Lidköping

 

Meddelande till alla som bokat plats på Sommarlands camping!

Ni som meddelat att ni vill ha plats för husbil, tält eller i några fall stugor, anmäler er i receptionen med namn och att ni tillhör jetskigänget. Det finns en särskild lista som de bokar av er mot. Vi öppnar upp sekretariatet kl 18 inne i parken, på sjörövarskeppet imorgon kväll (fredag 26-7)

Välkomna!

Leave a Reply